Ciuperci umplute

de Miha in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2009 | 10637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 g cascaval
  • 6 felii sunca de pui
  • 1 lingura smantana
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata si se spala.Se indeparteaza coditele,care se toaca marunt.Evident ca eu le-am robotit! :))

Se pune ceapa tocata marunt la prajit in cateva linguri de ulei de masline.Nu se rumeneste,doar cat sa devina sticloasa.Se adauga coditele tocate si usturoiul pisat.Se adauga si rosia decojita si taiata cubulete.

Se pune si lingura de smantana si se mai dau cateva clocote,pana scade putin.Se sareaza si pipereaza,dupa gust.

Cu acest amestec se umplu ciupercile.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se acopera cu cate un "capac" de sunca si se presara cu cascaval ras,din belsug.

Dam tava la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

05.11.2010, 14:35

am pus si eu 5 furculite,arata tare bine,dar tot nu as mancadoar in pizza pot sa fac sacrificiul de a manca,la fel si cu maslinele

Angelina_Elena 1

31.05.2012, 09:17

cat de bine arata!

Miha 1

31.05.2012, 10:37

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute