Ciuperci umplute

de Roxana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 3569 vizualizari

 

Tocmai am vazut ca sunt un bucataras junior !!! Bravo mie si multumesc bebitei ca are rabdare sa stea cu mine in bucatarie :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 8 ciupercute champignon
  • un piept de pui
  • o ceapa medie
  • un ou
  • cascaval ras
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin unt
  • piper, vegeta, paprika afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile mari le decojim si taiem piciorusul jos. Taiem marunt ceapa, ciupercutele si pieptul de pui.

Intr-o tigaie incinsa punem uleiu si calim putin ceapa. Adaugam paprika peste ceapa si apoi puiul maruntit.Calim pieptul de pui pana scade zeama care o lasa apoi adaugam ciupercutele maruntite si condimentam. Mai prajim 2 minute si luam de pe foc.

Lasam sa se raceasca putin si adaugam oul. Amestecam bine.

Tapetam cu putin unt fiecare ciuperca mare si apoi punem compozitia.Dam la cuptor pana se rumeneste umplutura si ciupercile se inmoaie.
Presaram cascaval ras si mai dam putin la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu cascaval la cuptor