Ciuperci umplute cu branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2013 | 3678 vizualizari

 

O gustare foarte buna ce poate fi consumata atat calda cat si rece..Sper sa va placa! O duminica frumoasa !!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci proaspete mai mari
  • 250 cas de oaie
  • 3 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4-5 masline
  • 1 lingura unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza:

Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.
Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.
Casul il facem bucatele intr-o craticioara.
Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.
Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.
Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.
Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).

Le scoatem la racorit si pot si servite.
La noi s-au savurat alaturi de sos iutel de la Bunatati din natura!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

oana_d 1

03.04.2013, 04:08

Reteta este excelenta!

Rocsi 1

03.04.2013, 15:16

Multumesc Loredana

Rocsi 1

03.04.2013, 15:17

Oana ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din omleta