Ciuperci umplute cu branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2013 | 2020 vizualizari

 

O gustare foarte buna ce poate fi consumata atat calda cat si rece..Sper sa va placa! O duminica frumoasa !!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci proaspete mai mari
  • 250 cas de oaie
  • 3 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 lingura smantana
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4-5 masline
  • 1 lingura unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza:

Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.

Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.

Casul il facem bucatele intr-o craticioara.

Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.

Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.

Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.


Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.

Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.

Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.

Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).


Le scoatem la racorit si pot si servite.

La noi s-au savurat alaturi de sos iutel de la Bunatati din natura!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

oana_d 1

03.04.2013, 04:08

Reteta este excelenta!

Rocsi 1

03.04.2013, 15:16

Multumesc Loredana

Rocsi 1

03.04.2013, 15:17

Oana ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Rulada din paine cu pesto si mozzarella