Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2014 | 19036 vizualizari

 

Ciupercute umplute am adus astazi pentru voi, delicioase, apetisante si la indemana oricui!

 

INGREDIENTE

  • 13-14 ciuperci mai mari
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia
  • 3 crengute marar verde
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura rasa pasta de tomate
  • 3-4 linguri cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne tocata si legume:

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare.

Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete mici.

Ardeiul kapia il taiem bucatele, iar cozile ciupercilor le tocam.

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam legumele si le innabusim 3-4 minute.

Incorporam carnea tocata, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam 1/2 cana cu apa.

Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.

Cand este gata, punem pasta de tomate, mai lasam 1 minut pe foc, apoi tragem tigaia deoparte, adaugam mararul si patrunjelul verde, tocate marunt.

Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile si cu o lingurita punem umplutura.

Deasupra presaram cascaval ras.

Introducem ciupercutele in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita si le lasam pana se rumenesc deasupra, dar totodata incercam si ciupercile cu o fruculita sa vedem daca sunt bine patrunse.

Le scoatem cand sunt gata, le lasam putin la racorit si sunt gata de servit! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua in purgatoriu