Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2014 | 10757 vizualizari

 

Ciupercute umplute am adus astazi pentru voi, delicioase, apetisante si la indemana oricui!

 

INGREDIENTE

  • 13-14 ciuperci mai mari
  • 250 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia
  • 3 crengute marar verde
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura rasa pasta de tomate
  • 3-4 linguri cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne tocata si legume:

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare.


Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete mici.


Ardeiul kapia il taiem bucatele, iar cozile ciupercilor le tocam.


Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam legumele si le innabusim 3-4 minute.


Incorporam carnea tocata, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam 1/2 cana cu apa.


Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.


Cand este gata, punem pasta de tomate, mai lasam 1 minut pe foc, apoi tragem tigaia deoparte, adaugam mararul si patrunjelul verde, tocate marunt.


Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile si cu o lingurita punem umplutura.


Deasupra presaram cascaval ras.


Introducem ciupercutele in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita si le lasam pana se rumenesc deasupra, dar totodata incercam si ciupercile cu o fruculita sa vedem daca sunt bine patrunse.


Le scoatem cand sunt gata, le lasam putin la racorit si sunt gata de servit! Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Rocsi 1

14.12.2014, 22:26

Pusha

Raisha 1

24.01.2015, 22:56

Deja imi e pofta! :-)

Rocsi 1

25.01.2015, 10:20

Raisha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Frantuzesti