Ciupercute la cuptor

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 2614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 gogosari in otet
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la cuptor:

SPELI CIUPERCILE SUB JET DE APA RECE SI LE CURETI.LE INDEPARTEZI CU GRIJA PICIORUSELE,LE TOCI MARUNT,LA FEL PROCEDAND SI CU CEAPA.LE CALESTI IMPREUNA IN ULEI DE MASLINE PANA SCADE ZEAMA PE CARE O LASA CIUPERCILE,LE CONDIMENTEZI CU SARE SI PIPER SI CU ACEST AMESTEC UMPLII PALARIILE APOI LE ASEZI INTR-0 TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.DEASUPRA ASEZI CATE O FELIUTA DE CASCAVAL SI O FELIUTA DE GOGOSAR ACRU.DAI LA CUPTOR PT 30 MINUTE LA FOC MIC.CAND SUNT GATA LE DECOREZI CU MARAR VERDE CARE LE DA UN GUST DEOSEBIT.


POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

stemol 1

09.04.2010, 13:33

a apropo,vreau sa te intreb cevai eu le-am spalat ciupercile si dupa am indepartat pielita de pe ele.am auzit ca nu se spala ciupercile,mai ales cele ambalate in celofan,tu ce zici?

gaby_duceag 1

09.04.2010, 18:04

ce frumos arata!!!!

nadina73 1

09.04.2010, 18:54

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta Cu Masline si Cascaval