Ciupercute umplute

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 11222 vizualizari

 

Imi plac si la cuptor si facute la gratar.Sunt bune si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 20 buc ciuperci mai mari cu codita
  • 2-3 legaturi de ceapa verde
  • 1-2 oua
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Eu curat ciupercile de pielita aia alba, desi am vazut pe la maestrii bucatari ca nu se curata. Fiecare cu nebuneala lui.

Deci curat ciupercile, rup coditele si le toc marunt. Toc si ceapa verde si impreuna cu coditele de ciuperci le calesc cat sa se inmoaie. Le potrivesc de sare si piper, amestec in ele 1-2 oua. Cu acest amestec umplu ciupercile, rad cascaval deasupra, le asez in tava, in care pun putina apa si dau tava la cuptor, cca 20-25 minute

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen