Ciupercute umplute

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 3893 vizualizari

 

Cea mai simpla reteta de ciupercute umplute.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciupecute
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel
  • un ou
  • putin cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Spalam ciupercutele si indepartam coditele. Tocam marunt coditele, ceapa verde  si le punem pe foc intr-o tigaie cu putin ulei.Lasam pe foc pana se inmoaie putin. Amestecam cu jumatate din oul batut , sare . piper si patrunjelul tocat. Umplem fiecare ciupercuta cu aceasta compozitie , le asezam intr-un vas  in care am pus putina apa si introducem la cuptor. Dupa 15 minute punem peste ciupercute restul de ou amestecat cu putin cascaval ras si introducem din nou la cuptor cca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval