Clafou-tarte

de kamy in Prajituri, 14 Iul 2011 | 1818 vizualizari

 

Am facut Clafoutis de piersici,am gustat putin,nu am cazut pe spate,asa ca am imbunatatit-o.

 

INGREDIENTE

  • blat(clafoutis)
  • 3 oua mari
  • 100 zahar
  • 150 faina
  • 200 lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 ling.coaja de lamaie+portocala,rasa
  • piersici
  • margarina ptr.uns
  • alte ingrediente
  • o budinca vanilie la rece OLE'
  • 1 plic tort gelle rosu
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafou-tarte:

ptr.blat


Am mixat bine ouale cu zaharul,zaharul vanilat,am adaugat laptele,faina si la sfarsit,coaja rasa.


Am uns tava bine cu margarina,am pus compozitia si piersicile decojite si taiate cubulete.


Am dat la cuptorul incalzit in prealabil,pana a trecut testul scobitorii(la mine a durat 30 min)


Am scos blatul pe un platou si cand s-a racit am pus budinca de vanilie(pe care am preperat-o dupa instructiunile de pe plic,am ornat cu feli de piersica si am pus peste,gelatina rosie.


A iesit o super tarta cu o gramada de fructe.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafou-tarte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mena29 1

17.07.2011, 18:49

aziz 1

17.07.2011, 18:51

vai ce fain arataaaaaaa

kamy 1

20.07.2011, 16:58

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Chec Tradaro