Clafoutis cu prune

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 1406 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 1ora si 45 min, program “high”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Prune – 200 g
  • Oua – 3 buc
  • Zahar – 50 g
  • Faina – 100 g
  • Lapte - 250 ml
  • Extract de vanilie – 1 lingurita
  • Unt - 20 g
  • Coaja rasa de lamaie – 1 lingurita
  • Un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu prune:




  • Pune hartie de copt in vasul de ceramica al Crock Pot-ului 4,7 L Digital;




  • Taie prunele cuburi si asaza-le in vasul de ceramica;




  • Cu ajutorul unui mixer, bate bine ouale intregi, cu praful de sare, adaugand treptat zaharul, coaja de lamaie si extractul de vanilie;




  • Adauga apoi laptele si incorporeaza si faina treptat – mixeaza in continuare cu mixerul pana vei obtine un aluat mai subtire, ca cel de clatite;




  • Toarta compozitia peste prune, pune capacul si seteaza Crock Pot 4,7 L Digital pe timpul de 1:30 min si modul de gatire “high”;




  • Dupa terminarea timpului de gatit, mai lasa-l cca 15 min pe functia “keep warm” sau “low”;




  • Scoate prajitura din Crock Pot si las-o sa se raceasca;




  • Pudreaza zahar pe deasupra si serveste-o cu placere !





Pofta buna !






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

cristeena20 1

30.09.2015, 00:04

un desert minunat!!!

Aletta 1

29.10.2015, 09:20

dantes 1

01.08.2017, 09:16

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade