Clatite cu branza, cascaval si nutella

de marieta in Dulciuri, 12 Aug 2011 | 2971 vizualizari

 

Clatitele cu branza, cascaval si nutella le-am facut intr-o seara la cina

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • 1 cana lapte,
  • 2 cani apa minerala,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • o jumatate lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 2 linguri de ulei,
  • faina alba.
  • 100 gr telemea de oaie,
  • 100 gr cascaval,rase pe razatoarea cu ochiuri mari.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza, cascaval si nutella:

Se bat oaule cu sarea, bicarbonatul, laptele, apa minerala, apoi se adauga faina pana se face un aluat ca o smantana subtire. Se lasa sa se odihneasca 30 de minute.


Se prajesc clatite in tigaia unsa cu ulei. Eu le-am prajit la doua tigai si in una am facut clatitele cu branza,asa: am turnat aluatul in tigaia unsa cu ulei si cand s-a prajit pe o parte am intors-o si pe jumatatea suprafetei am pus telemeaua amestecata cu cascavalul. Am pliat clatita peste branza, prajind-o pe ambele parti. Jumatate de clatite le-am facut cu branza si cascaval, jumatate le-am uns cu nutella cand au fost gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza, cascaval si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

14.08.2011, 13:42

vergi 1

14.08.2011, 18:24

ce-mi plac clatitele dar,de ce se pune bicarbonat in aluat?

marieta 1

14.08.2011, 20:39

eu pun bicarbonat pentru a fi mai pufoase!!nu se pune mult ci doar numai un varf de cutit!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza la cuptor