Clatite cu ficatei de pui

de Lau in Ficat, 18 Iul 2013 | 6231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 clatite
  • 2 cepe
  • 700 g ficat
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • unt
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ficatei de pui:

Ficateii ii spalam,curatam daca este nevoie,ii punem intr-o oala cu apa si ii punem pe foc sa fiarba cateva clocote,spumam de cate ori este nevoie,

Scurgem de apa,lasam sa se raceasca dupa care  ii taiem bucati.

Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adaugam ceapa tocata marunt,dupa ce sa calit putin adagam bucatile de ficat,lasam sa se caleasca putin cu ceapa,

Adaugam vinul,potrivim de sare si piper dupa gust,lasam sa fiara pana scade,la final adaugam patrunjelul verde tocat si smantana,mai lasam cca 2 min pe foc dupa care lasam sa se raceasca putin.

Pe fiecare clatita in mijloc adaugam din compozitie si rulam cat mai strans,

Le asezam in tava unsa cu unt,deasupra adaugam cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste putin,

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ficatei