imi pare rau nu stiu echivalentul romanesc la acest sirop gros de mere care seamana la gust cu merele caramelizate la cuptor, e foarte gros, foarte dulce si fara zahar extra, doar zaharul din fruct.
poate stiti voi echivalentul.
asa se mananca in olanda si le place si copiilor chiar daca e cu carne si dulce.
Stai linistita ca ai dat foarte bine denumirea de magiun de mere . Sunca afumata in amestec, cu magiunul ? Daca spui tu ca e buna, eu te cred pe cuvant.
nu in NL.din cauza avatarului? multumesc ca mi-ati zis chiar nu mi-a trecut prin cap.
il schimb il schimb
da nu stiu ce sa zic e chestie de gusturi, aici asa se mananca m-am gandit sa va arat cum se mananca si prin alte parti , poate incercati de curiozitate o data !
Olanda ela nu stiu probabil ca pentru cine nu e obisnuit pare foarte ciudata combinatia dulce sarat dar aici asa se mananca, si lanag carne se mananca des pireu de mere tot dulce e.
Sa incercati eventual sa vedeti daca va zice ceva combinatia, eu m-am gandit sa va arat si cum mananca olandezii....
S-ar putea sa incerc o data. Daca-ti spun ca eu mananc pepene rosu cu branza sarata poate nu ma crezi. Tot asa este si la tine. Mamaaaaa, ce-as mai incerca, daca as avea voie sa mananc ce ai pus ! acolo.
chiar sunt curioasa cum e ciorba de mazare , ca si eu am una da-i zice poloneza , o fac in curand . mie imi place poza de la avatar are asa un aer sagalnic .
foarte interesanta combinatia! Cred ca-i buna eu aici am mancat omleta cu magiun , am sa scriu in curand despre asta. Si chiar a fost buna! Astept si supa de mazare