Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere)

de rivka in Porc, 16 Ian 2010 | 4689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • jumatate de litru de lapte
  • 250 gr faina
  • sare
  • ulei
  • 250 gr sunca afumata, slanina afumata, kaizer
  • unt pt prajit clatitele
  • magiun de mere(sirop gros de mere) sau alt gem dulce pt servit
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere):

Se face aluatul de clatite din faina, sare, oua, lapte putin ulei si se da la rece cca 30 minute.


Intr-o tigaie se incinge pe rand cate o lingurita de unt , se adauga sunculita afumata taiata felii foarte subtiri, se lasa sa se rumeneasca putin sunculita, se adauga un polonic de aluat deasupra, cand s-a rumenit se intoc ca si clatitele, se prajesc bine pe ambele parti.


Se servesc imediat calde impreuna cu siropul(gemul) de mere, sau alt gem dulce de care aveti.


Se poate adauga in aluatul de clatite si mere rase, ies si mai bune.


Este o mancare care si copiilor le place.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Adinuta 1

18.01.2010, 14:21

foarte interesanta combinatia! Cred ca-i buna eu aici am mancat omleta cu magiun , am sa scriu in curand despre asta. Si chiar a fost buna! Astept si supa de mazare

Adinuta 1

18.01.2010, 14:25

mihaelar63, daca ai o reteta poloneza, o astept si pe asta cu nerabdare eu sunt in Polonia si sunt curioasa ce varianta stii

adry88 1

08.05.2011, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu sos de mere si legume sote