File de porc cu ciuperci

de Valer in Porc, 11 Iul 2010 | 3198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de porc
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 200 ml smantana
  • 2-3 cepe mici verzi
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura mustar iute
  • patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt sare
  • piper
  • 1 lingura pasta gogosari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu ciuperci:

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul de snitele.Apoi se asezoneaza pe ambele parti si se dau la rece pentru macar 30 minute.

Se incalzeste gratarul si se frig bucatile de carne pe ambele parti.Se iau de pe gratar si se pastreaza la cald.

Cepele se taie marunt si se calesc in putin unt.Adaugam peste ele ciupercile taiate , mustarul , usturoiul pisat si laptele. Amestecam bine si adaugam bucatile de gratar prajite.Daca mai este nevoie mai adaugam putina apa sa fiarba bine carnea.

Cand aceasta este fiarta adaugam smantana groasa si patrunjelul verde tocat.

Fileul il servim cu cartofi piure sau cu orez si cu salata de castraveti.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

epurasha2bb 1

12.07.2010, 20:50

super

ela 1

12.07.2010, 21:03

Cris2711 1

03.03.2011, 20:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti