Ceafa marinata

de ala_oancea in Porc, 14 Dec 2009 | 9437 vizualizari

 

Super simplu si rapid. Si foarte bun .....

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de ceafa fara os
  • 3 linguri sos iute de-al meu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, rozmarin, salvie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa marinata:

Se amesteca sosul iute cu pasta de tomate si se adauga ierburile. Se ung bine feliile de carne si se lasa la rece pentru 2 ore. Se aseaza apoi in tava si se coc pentru aproximativ 40 de minute. Am servit cu cartofi spumica (piure cu lapte si unt) si mujdei de usturoi. A iesit super buna carnea, frageda si gustoasa ;)

Sosul asta iute este o minunatie ! Se poate folosi cam la orice: supe/ciorbe, sos pentru paste, pizza, carne. Ar trebui sa mai fac o tura ca este pe terminate :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ala_oancea 1

14.12.2009, 17:03

Multumesc fetelor Am pus si reteta de sos Oana, Interesanta si reteta ta, sigur am sa o incerc

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:55

Mamaa, cred ca a fost foarte bun la gust! arata foarte bine!

ala_oancea 1

15.12.2009, 22:52

Liana, multumesc ! A fost super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc