Ceafa marinata

de ala_oancea in Porc, 14 Dec 2009 | 7501 vizualizari

 

Super simplu si rapid. Si foarte bun .....

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de ceafa fara os
  • 3 linguri sos iute de-al meu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, rozmarin, salvie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa marinata:

Se amesteca sosul iute cu pasta de tomate si se adauga ierburile. Se ung bine feliile de carne si se lasa la rece pentru 2 ore. Se aseaza apoi in tava si se coc pentru aproximativ 40 de minute. Am servit cu cartofi spumica (piure cu lapte si unt) si mujdei de usturoi. A iesit super buna carnea, frageda si gustoasa ;)

Sosul asta iute este o minunatie ! Se poate folosi cam la orice: supe/ciorbe, sos pentru paste, pizza, carne. Ar trebui sa mai fac o tura ca este pe terminate :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ala_oancea 1

14.12.2009, 17:03

Multumesc fetelor Am pus si reteta de sos Oana, Interesanta si reteta ta, sigur am sa o incerc

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:55

Mamaa, cred ca a fost foarte bun la gust! arata foarte bine!

ala_oancea 1

15.12.2009, 22:52

Liana, multumesc ! A fost super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc