Ceafa marinata

de ala_oancea in Porc, 14 Dec 2009 | 9625 vizualizari

 

Super simplu si rapid. Si foarte bun .....

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de ceafa fara os
  • 3 linguri sos iute de-al meu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, rozmarin, salvie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa marinata:

Se amesteca sosul iute cu pasta de tomate si se adauga ierburile. Se ung bine feliile de carne si se lasa la rece pentru 2 ore. Se aseaza apoi in tava si se coc pentru aproximativ 40 de minute. Am servit cu cartofi spumica (piure cu lapte si unt) si mujdei de usturoi. A iesit super buna carnea, frageda si gustoasa ;)

Sosul asta iute este o minunatie ! Se poate folosi cam la orice: supe/ciorbe, sos pentru paste, pizza, carne. Ar trebui sa mai fac o tura ca este pe terminate :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ala_oancea 1

14.12.2009, 17:03

Multumesc fetelor Am pus si reteta de sos Oana, Interesanta si reteta ta, sigur am sa o incerc

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:55

Mamaa, cred ca a fost foarte bun la gust! arata foarte bine!

ala_oancea 1

15.12.2009, 22:52

Liana, multumesc ! A fost super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Furnici in copac