Piftie cu stelute

de epurasha2bb in Porc, 29 Oct 2010 | 2242 vizualizari

 

nu stiu voua dar mie imi place tare mult piftia!

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan porc,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 10 boabe de piper negru,
  • 2 foi de dafin,
  • sare mare.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie cu stelute:

Nu stiu cum sunt altii dar mie piftia imi place sa fie cu gust de usturoi ca lumea si clara sa vezi prin ea, fara grasime in exces sau oase sau bucati de usturoi, si nici cu prea multe legume ca o ciorba. Am sa va arat varianta mea, caci desi e o mancare traditionala exista multe variatiuni pe tema.


Se pune la fiert ciolanul de porc si se indeparteaza spuma din cand in cand pana nu mai e. Apoi se adauga o lingura de sare mare, boabele de piper intregi, dafinul si usturoiul tocat felii.Se lasa la fiert pana ce carnea cade de pe os. Legumele se taie stelute sau diverse forme si se fierb la abur separat ca sa-si pastreze forma de steluta.Se pregateste un vas de sticla si se pune usor carnea intai apoi se strecoara zeama si se adauga si ea.Se presara si legumele din loc in loc.Se lasa la rece sa se inchege bine si apoi se serveste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie cu stelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

29.10.2010, 20:05

eu nu astept sarbatorile ca sa fac, daca mi-e pofta.....execut in orice moment..... si mie imi place foarte foarte mult.....

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:17

frumoas expus la mine in zona le spune "cotoroaje"

anadeea 1

17.12.2010, 14:07

minunata reteta ta,simpla si la obiect: mi-ai facut o pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc- Racitura