Piftie cu stelute

de epurasha2bb in Porc, 29 Oct 2010 | 2062 vizualizari

 

nu stiu voua dar mie imi place tare mult piftia!

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan porc,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 10 boabe de piper negru,
  • 2 foi de dafin,
  • sare mare.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie cu stelute:

Nu stiu cum sunt altii dar mie piftia imi place sa fie cu gust de usturoi ca lumea si clara sa vezi prin ea, fara grasime in exces sau oase sau bucati de usturoi, si nici cu prea multe legume ca o ciorba. Am sa va arat varianta mea, caci desi e o mancare traditionala exista multe variatiuni pe tema.


Se pune la fiert ciolanul de porc si se indeparteaza spuma din cand in cand pana nu mai e. Apoi se adauga o lingura de sare mare, boabele de piper intregi, dafinul si usturoiul tocat felii.Se lasa la fiert pana ce carnea cade de pe os. Legumele se taie stelute sau diverse forme si se fierb la abur separat ca sa-si pastreze forma de steluta.Se pregateste un vas de sticla si se pune usor carnea intai apoi se strecoara zeama si se adauga si ea.Se presara si legumele din loc in loc.Se lasa la rece sa se inchege bine si apoi se serveste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie cu stelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

29.10.2010, 20:05

eu nu astept sarbatorile ca sa fac, daca mi-e pofta.....execut in orice moment..... si mie imi place foarte foarte mult.....

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:17

frumoas expus la mine in zona le spune "cotoroaje"

anadeea 1

17.12.2010, 14:07

minunata reteta ta,simpla si la obiect: mi-ai facut o pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Racituri (piftii)