Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti

de kamy in Porc, 15 Sep 2011 | 5389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa porc
  • 1 ceapa
  • ulei
  • otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
  • o capatana de usturoi
  • 1 galbenus
  • 2 ling.ulei
  • 5-6 ling.smantana
  • 1 lg.mustar dulce
  • 3 castraveti
  • 1/2 lg.otet
  • marar
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti:

Ceafa de porc se sareaza,se pipereaza,picuram putin ulei.otet balsamic pe fiecare felie,cimbru,rozmarin,le masam bine,le punem intr-o punga pentru friptura presaram ceapa si le dam la rece,cel putin 1 ora(eu le-am lasat dimineata pana la pranz)


Punem punga intr-o tava,gaurim punga cu o scobitoare si o bagam in cuptorul incins,25-30 min,la foc mic(timpul depinde de cuptorul fiecareia)


Sos de usturoi cu castraveti:In vasul blenderului vertical,punem usturoiul curatat,otetul,mustarul,sare,ulei si mixam bine,adaugam smantana si mai mixam pana se ingroasa,adaugam castravetele ras(pe razatoarea cu ochiuri mici)si stors bine,mararul,amestecam cu o ling,gustam si mai adaugam sare daca-i nevoie.


Noi am servit ceafa, alaturi de cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kamy 1

21.09.2011, 16:45

mamaie....multumesc

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:44


Ceafa de porc e cea mai buna bucatica pentru friptura.
Alaturi de sosuletul tau si cartofi e super

kamy 1

05.10.2011, 12:23

mihaela...noi suntem pe aceeasi unda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat