Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti

de kamy in Porc, 15 Sep 2011 | 7193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa porc
  • 1 ceapa
  • ulei
  • otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
  • o capatana de usturoi
  • 1 galbenus
  • 2 ling.ulei
  • 5-6 ling.smantana
  • 1 lg.mustar dulce
  • 3 castraveti
  • 1/2 lg.otet
  • marar
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti:

Ceafa de porc se sareaza,se pipereaza,picuram putin ulei.otet balsamic pe fiecare felie,cimbru,rozmarin,le masam bine,le punem intr-o punga pentru friptura presaram ceapa si le dam la rece,cel putin 1 ora(eu le-am lasat dimineata pana la pranz)


Punem punga intr-o tava,gaurim punga cu o scobitoare si o bagam in cuptorul incins,25-30 min,la foc mic(timpul depinde de cuptorul fiecareia)


Sos de usturoi cu castraveti:In vasul blenderului vertical,punem usturoiul curatat,otetul,mustarul,sare,ulei si mixam bine,adaugam smantana si mai mixam pana se ingroasa,adaugam castravetele ras(pe razatoarea cu ochiuri mici)si stors bine,mararul,amestecam cu o ling,gustam si mai adaugam sare daca-i nevoie.


Noi am servit ceafa, alaturi de cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kamy 1

21.09.2011, 16:45

mamaie....multumesc

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:44


Ceafa de porc e cea mai buna bucatica pentru friptura.
Alaturi de sosuletul tau si cartofi e super

kamy 1

05.10.2011, 12:23

mihaela...noi suntem pe aceeasi unda

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la ceaun