Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2011 | 5766 vizualizari

 

Am mai vazut la fete clatitele sarate si am zis sa vad cum sunt.

 

INGREDIENTE

  • pt clatite:
  • oua
  • apa minerala
  • sare,piper
  • faina alba
  • frunze de patrunjel si marar
  • ulei
  • pt umplutura:
  • 200 gr piept de curcan
  • 300 gr ficat de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel,marar
  • ierburi de provence
  • 150 ml apa
  • topping:
  • 150 gr cascaval
  • 300 gr smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor:

Se pregateste umplutura: se curata ceapa,ciupercile si se taie marunt,ardeiul se spala si se taie marunt. Pieptul de curcan se taie bucatele, ficateii se spala si se taie bucati. Intr-o cratita se incinge ulei se pune ceapa, ardeiul si se calesc,apoi se adauga carnea de curcan. Se lasa sa se prajeasca pana devine alba, se adauga ficateii si ciupercile. Se mai adauga 150 ml de apa si se lasa sa fiarba pana ce scade apa.Cand sunt fierte bine se adauga pasta de rosii se amesteca ,se mai lasa sa dea un clocot ,se potriveste de sare si piper,se adauga verdeata tocata si o lingurita de ierburi de provence.Se mai lasa sa dea un clocot si se stinge focul.


Facem clatitele si le pastram calde.


Cand am terminat clatitele luam fiecare clatita punem umplutura si le rulam ca si pe sarmale sa nu iasa umplutura.Intr-o tava de yena unsa cu ulei asezam clatitele astfel impaturite una langa alta ,punem deasupra smantana si cascaval razuit si dam la cuptor sa se gratineze 20-25 de minute.Cand sunt gata se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:20

clatiteeee bune bune

horia 1

25.07.2011, 15:47

interesanta reteta,felicitari !

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:13

Foarte foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele dietetice de pui cu salata de legume