Clatite umplute cu carnaciori si cascaval

de elena001 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 2485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de faina
  • 4 carnaciori cabanos
  • 200g cascaval
  • 1 praf de sare
  • 1 cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carnaciori si cascaval:

Pentru clatite: se bat 2 oua dupa care se adauga apa si faina treptat,si praful de sare.


Incepem sa coacem clatitele punand o picatura de ulei in tigaie si turnam din compozitie cu polonicul.


Se coc pe ambele parti.


Pentru umplutura: cascavalul il dam prin razuitoare, carnaciorii ii tocam marunt(sau feliute).


Calim in putin ulei cascavalul si carnaciorii,punem umplutura pe fiecare clatita si rulam.


Intr-o farfurie batem 2 oua iar in alta punem putina faina.


Dam clatitele prin oul batut si faina si se pun intr-o tigaie la prajit.


Se prajesc pe ambele parti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carnaciori si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

15.05.2013, 22:00

Bunnnn ce ai pregatit aici

diana_k 1

16.05.2013, 09:24

adry88 1

16.05.2013, 09:46

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu prosciutto si cascaval