Clatite umplute cu crema de capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 27 Mai 2011 | 5914 vizualizari

 

Nu am cuvinte sa descriu cat de mult mi-au placut! :)

 

INGREDIENTE

  • foi de clatite (2 oua, 500 gr apa minerala, 500 gr lapte, faina cat cuprinde, esente)
  • 1/2 kg capsuni 
  • 1/2 kg branza proaspata
  • 250 ml frisca batuta
  • 4-5 linguri de zahar
  • esente de vanilie
  • dulceata de afine pentru ornat
  • optional un plic de gelatina (eu nu am folosit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu crema de capsuni:

Pentru umplutura mixam toate ingredientele. Daca umplutura vi se pare prea moale adaugati un plic de gelatina hidratata si pastrati crema la rece pentru cel putin o ora. Intre timp coacem foile de clatite pe care le vom umple mai apoi cu crema si cu bucati de capsuni. Le "impaturim" dupa preferinte si le servim ornate cu dulceata.

Sunt divine!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise