Coaste de porc afumate dulci-picante

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 9575 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista.
Fragede, aromate...............sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc afumate
  • 1 l bere blonda
  • 1 pahar cu apa
  • 100 ml sos de soia
  • ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ghimbir
  • sare,piper macinat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc afumate dulci-picante:

Se taie coastele in bucati potrivite si apoi se pun la fiert intr-un amestec de bere si apa .Adaugam cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper si lasam circa 30 min . sa fiarba la foc potrivit.


Separat facem un sos din ketchup, sos de soia ,ghimbir, sare si piper macinat.Dupa ce coastele au fiert, le scoatem din amestecul de bere si apa , le punem intr-un vas si turnam sosul de mai sus.Lasam la marinat circa 2 ore dupa care le asezam intr-o tava, rasturnam sosul peste ele si dam la cuptor pentru 20-30 min.


Am servit cu garnitura de cuscus si salata de castraveti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc afumate dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 18:00

Mena, te invit la o portie

nadina73 1

29.08.2010, 03:50

vreau si eu o coasta5f

Bucataras Medi 1

29.08.2010, 09:13

Dau,Nadina.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor