Coaste de porc cu ceapa verde la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 10 Noi 2013 | 16935 vizualizari

 

Am profitat ca am gasit ceapa verde in gradina,cu vremea asta frumosa,a rasarit si ceapa .Si m-am gandit eu ca merge un fel de tocana la cuptor,cu multa ceapa verde si nelipsitele coaste de porc...

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc
  • 400 g ceapa verde
  • 500 g ardei rosu
  • 400 g rosii cubulete ( conservate)
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu ceapa verde la cuptor:

Coastele le-am taiat mai mici,le-am sarat,piperat ,am presarat cimbru si le-am lasat la frigider 24 de ore.Intr-un tuciulet am pus coastele cu putin ulei si le-am inabusit cca 20 min,le-am scos si transferat intr-un vas de yena.In tuciul in care am inabusit coastele am pus ardeiul taiat marunt si ceapa verde,cu putina sare le-am calit 10-15 min,cat sa se inmoaie putin.Apoi le-am rasturnat peste coaste,am adaugat si rosiile,o cescuta de apa si am dat vasul la cuptor cca 1 ora la foc domol....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu ceapa verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante