Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am profitat ca am gasit ceapa verde in gradina,cu vremea asta frumosa,a rasarit si ceapa .Si m-am gandit eu ca merge un fel de tocana la cuptor,cu multa ceapa verde si nelipsitele coaste de porc...
Coastele le-am taiat mai mici,le-am sarat,piperat ,am presarat cimbru si le-am lasat la frigider 24 de ore.Intr-un tuciulet am pus coastele cu putin ulei si le-am inabusit cca 20 min,le-am scos si transferat intr-un vas de yena.In tuciul in care am inabusit coastele am pus ardeiul taiat marunt si ceapa verde,cu putina sare le-am calit 10-15 min,cat sa se inmoaie putin.Apoi le-am rasturnat peste coaste,am adaugat si rosiile,o cescuta de apa si am dat vasul la cuptor cca 1 ora la foc domol....
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult