Tochitura dobrogeana

de elena001 in Porc, 6 Iun 2013 | 1868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5 linguri de bulion
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei iute verde
  • sare,piper
  • putin busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura dobrogeana:

Carnea se taie in bucatele mici.


Se pune uleiul la incins si se pune carnea pentru a se rumeni putin.


Apoi adaugam ceapa,usturoiul si ardeiul iute tocate marunt pt a se cali impreuna cu carnea.


Se pune apa cat sa acopere carnea si apoi se pune bulionul.


Se lasa la fiert iar la sfarsit se pune sarea,piperul si putin busuioc tocat marunt.


Daca doriti puteti praji si un ou sa puneti deasupra,eu prefer fara ou.


Se serveste calda cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

merisor 1

06.06.2013, 16:42

Buna!

iri_iri 1

06.06.2013, 18:33

buna

Rocsi 1

06.06.2013, 18:56

Buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro