Tochitura dobrogeana

de elena001 in Porc, 6 Iun 2013 | 3265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5 linguri de bulion
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei iute verde
  • sare,piper
  • putin busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura dobrogeana:

Carnea se taie in bucatele mici.


Se pune uleiul la incins si se pune carnea pentru a se rumeni putin.


Apoi adaugam ceapa,usturoiul si ardeiul iute tocate marunt pt a se cali impreuna cu carnea.


Se pune apa cat sa acopere carnea si apoi se pune bulionul.


Se lasa la fiert iar la sfarsit se pune sarea,piperul si putin busuioc tocat marunt.


Daca doriti puteti praji si un ou sa puneti deasupra,eu prefer fara ou.


Se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Merisor 1

06.06.2013, 16:42

Buna!

iri_iri 1

06.06.2013, 18:33

buna

Rocsi 1

06.06.2013, 18:56

Buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca