Cocktail din iaurt natural cu pulpa de fructe pentru mic dejun

de Merisor in Cocktail, 22 Aug 2012 | 4382 vizualizari

 

Experimentez toate retetele cu iaurt atat cat imi permit ingredientele necesare.

 

INGREDIENTE

  • 750 mL iaurt din lapte de vaca
  • 1 banana
  • 3 piersici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail din iaurt natural cu pulpa de fructe pentru mic dejun:

Iaurtul tinut la rece, l-am batut bine cu telul pentru a-l omogeniza si subtia in acelas timp.

Am decojit banana, am rupt-o in bucati si am pus-o in blender.

Piersicile le-am decojit, le-am scos samburii si le-am curatat partea interioara de langa samburi. Le-am pus in blender alaturi de banana si le-am mixat, apoi am adaugat iaurtul, am amestecat de cateva ori si am lasat la frigider cam o ora pentru a se mai ingrosa. 

Este delicios si natural pentru un mic dejun.

TIPS-URI

1

Se pot pune diverse fructe chiar si branza dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail din iaurt natural cu pulpa de fructe pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert fructe macerate in mirodenii si apa de trandafiri