Cocktail Iguana

de yammy in Bauturi, 1 Dec 2009 | 2887 vizualizari

Cocktail Iguana

 

Cocktail-ul Iguana este o bautura semialcoolica revitalizanta. Cocktail Iguana are un aspect deosebit si foarte exotic. Se recomanda pentru un somn sanatos si linistitor. Este un exceptional sustinator in obtinerea echilibrului si calmului. Recomandat in special persoanelor romantice.

 

INGREDIENTE

  •  20 ml lichior Curacao 
  •  20 ml aperitiv Pernot 
  •  80 ml suc de portocale 
  •  80 ml suc de fructe de Passiflora 
  •  Gheata 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail Iguana:



Se amesteca bine lichiorul, aperitivul Pernot si sucurile;


Se umple trei sferturi din pahar cu gheata si se toarna in pahare;


Se decoreaza cu o felie fina de portocal, fixata pe marginea paharului;


Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail Iguana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Martisor
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

RETETA RECOMANDATA
Suc de mure si afine