Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)

de xana in Peste, 12 Sep 2013 | 13206 vizualizari

COMENTARII (24)

Valclaudia 1

12.09.2013, 06:44

portiadelumina 1

12.09.2013, 06:55

O mâncare uşoară de seara, un meniu sănătos!

Aurelia 07_07 1

12.09.2013, 07:00

dantes 1

12.09.2013, 07:35

gustos si sanatos

Panacris 1

12.09.2013, 07:52

Direct la favorite!

Xandrinne 1

12.09.2013, 07:56

Dea_Dea 1

12.09.2013, 08:00

Bun

MotanLaOale 1

12.09.2013, 08:42

kukibella 1

12.09.2013, 10:17

simona72 1

12.09.2013, 11:20

Interesanta reteta ta!!

Bya Ralu 1

12.09.2013, 11:26

ce fain arata! trebuie incercata

CookieMonster 1

12.09.2013, 12:10

ce bun trebuie sa fie

Lavinia 1

12.09.2013, 12:35

tare bun

xana 1

12.09.2013, 12:47

Va multumesc mult pentru aprecieri!!

Lau 1

12.09.2013, 13:20

Rocsi 1

12.09.2013, 13:49

xana 1

12.09.2013, 13:59

laura_n 1

12.09.2013, 14:49

suna tare bine

Corinuta 1

12.09.2013, 15:24

Foarte interesant!

xana 1

12.09.2013, 15:52

Panacris 1

12.09.2013, 18:47

Xana, am ”murit” de poftă de cum am parcurs rețeta Am executat-o Super savuroasă Mulțumesc!

xana 1

12.09.2013, 19:15

Multumesc, Cristina, ma bucur mult ca ti-a placut!! Sa incerci si cu pui, eu mai fac din resturi de pui la cuptor de exemplu.

cristeena20 1

27.12.2013, 14:24

Excelent Xana ..si mie imi place mult aceasta reteta!!! si ai dreptate cu puiul ...eu merue fac asa cand am resturi..oui abras te pup

Elena MihaelaMocanu 1

03.03.2017, 17:20

O delicatese ..astăzi o prepar pentru prima data...am alături pe soțul meu care este Portughez și cu ajutorul vostru va pupiii...😚😚😚😚

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de ceapa