Cod cu ghimbir şi lămâie

de Satisfyyourcravings in Peste, 28 Ian 2013 | 1702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți de cod (steak)
  • 1 bucată mică de ghimbir, decojită şi tăiată julienne
  • sucul şi coaja de la 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare/ piper
  • 100 grame fasole verde
  • 1 morcov mediu decojit, tăiat julienne
  • 10 grame unt
  • 1 căţel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu ghimbir şi lămâie:

Bucățile de pește se usucă cu un prosop de hârtie. Se acoperă cu uleiul de măsline. Într-un bol se amestecă coaja și sucul de lămâie cu ghimbirul, sare și piper. Se așează bucățile de pește în marinată și se lasă 30 de minute la temperatura camerei. Se întoarce la jumătatea timpului.


Se încălzește puțin ulei într-o tigaie, la foc mediu. Se adaugă bucățile de pește și se gătesc 3 minute pe parte. Se scot pe prosop de hârtie.


Fasolea și morcovul se fierb 3 minute în apă cu sare. Se spală sub jet de apă rece. Într-o tigaie, se încălzește untul. Când nu mai face spumă, se adaugă usturoiu. Se gătește 2 minute, având grijă să nu se ardă, apoi se adaugă legumele și se sotează 2-3 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu ghimbir şi lămâie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

28.01.2013, 20:18

Sim0na 1

28.01.2013, 20:59

O combinatie delicioasa!

mamaieelena 1

29.01.2013, 10:04

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)