Cod cu ghimbir şi lămâie

de Satisfyyourcravings in Peste, 28 Ian 2013 | 1767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți de cod (steak)
  • 1 bucată mică de ghimbir, decojită şi tăiată julienne
  • sucul şi coaja de la 1 lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare/ piper
  • 100 grame fasole verde
  • 1 morcov mediu decojit, tăiat julienne
  • 10 grame unt
  • 1 căţel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu ghimbir şi lămâie:

Bucățile de pește se usucă cu un prosop de hârtie. Se acoperă cu uleiul de măsline. Într-un bol se amestecă coaja și sucul de lămâie cu ghimbirul, sare și piper. Se așează bucățile de pește în marinată și se lasă 30 de minute la temperatura camerei. Se întoarce la jumătatea timpului.


Se încălzește puțin ulei într-o tigaie, la foc mediu. Se adaugă bucățile de pește și se gătesc 3 minute pe parte. Se scot pe prosop de hârtie.


Fasolea și morcovul se fierb 3 minute în apă cu sare. Se spală sub jet de apă rece. Într-o tigaie, se încălzește untul. Când nu mai face spumă, se adaugă usturoiu. Se gătește 2 minute, având grijă să nu se ardă, apoi se adaugă legumele și se sotează 2-3 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu ghimbir şi lămâie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

28.01.2013, 20:18

Sim0na 1

28.01.2013, 20:59

O combinatie delicioasa!

mamaieelena 1

29.01.2013, 10:04

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de cod de Alaska cu mujdei de ustoroi