Coffee Chocolate Chips Cookies

de laylalala in Prajituri, 8 Noi 2010 | 4257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 50 ml lichior de cafea
  • semintele rase de la 1 pastaie de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 200 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 145 gr fulgi de ciocolata cu cafea
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coffee Chocolate Chips Cookies:

Incinge cuptorul la 190˚C.

Bate untul cu zaharul. Adauga oul si amesteca bine. Incorporeaza lichiorul de cafea, semintele de vanilie si cele doua esente. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Incorporeaza ingredientele uscate in amestecul cu unt. Inglobeaza apoi fulgii de ciocolata cu cafea.

Intr-o tava tapetata cu foaie de copt aseaza gramajoare din aluatul obtinut. Da biscuitii la copt 9-11 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coffee Chocolate Chips Cookies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

09.11.2010, 09:17

Laura am venit sa fur si eu unul la o cana de cafea

Miha 1

09.11.2010, 09:50

Langa o cafea cred ca sunt minunati!

ionela2682 1

09.11.2010, 16:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Pacatul dulce"