Coltunasi cu cartofi si jumari

de anisoara in Mancaruri de post, 19 Iun 2010 | 10431 vizualizari

COMENTARII (9)

Laly 1

20.06.2010, 00:13

Uite am ajuns prima.Deci o portie mai mare

Laly 1

20.06.2010, 00:14

Ma intorc sa-ti mai dau o furculita ca nu merge.

Julie 1

20.06.2010, 10:24

Am auzit-o pe soacra mea ca facea reteta asta dar eu nu am incercat-o niciodata. Cred ca sunt buni!
Eu am pus 5 furci dar nu au vrut sa stea decat 4...

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 11:18

mi-ai adus aminte de anii de facultate, am avut o colega de camera basarabeanca care ne facea mereu cotunasi, tot respectul pt voi, aveti niste retete delicioase si sunteti cu adevarat niste bucatarese desarvarsite

anisoara 1

20.06.2010, 12:15

Va multumesc din suflet , o spun cu lacrimi in ochi , pt tot. La noi e o traditie , educatie , ca mama , bunica sa transmita la fiice tot ce cunoastea in arta bucatarie.

vero_closca 1

20.06.2010, 12:27

nadina73 1

24.06.2010, 18:34

5 furcu

anisoara 1

25.06.2010, 01:26

Sau mai gasit inca doua, care le plac coltunasii Va multumesc. intradevar sunt foarte gustosi.

nadina73 1

25.06.2010, 01:36

esti mortala

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti in vas roman-post