Conopida cu sos de branza si mustar

de Irina in Mancaruri de legume, 13 Noi 2013 | 7869 vizualizari

COMENTARII (19)

anca_rm 1

13.11.2013, 15:52

eu vin daca e vorba de conopida si branza cu mucegai

laura_n 1

13.11.2013, 15:53

eu nu ma stramb deloc, o ador in orice forma

Lau 1

13.11.2013, 15:53

bunnnn

Ela68 1

13.11.2013, 16:06

parca ne-am vorbit azi....si eu tot conopida am gatit ! cu mustar n-am incercat niciodata, cred ca-i foarte buna ; am mancat cruda in salata, de asemenea, foarte buna

simona72 1

13.11.2013, 16:14

wooow, cum arata!!

Dea_Dea 1

13.11.2013, 16:38

MM buna si mie imi place conopida!

adry88 1

13.11.2013, 16:42

AnyCostescu 1

13.11.2013, 16:45

Interesant:-) salvez reteta :-)

Corinuta 1

13.11.2013, 16:58

Alina26 1

13.11.2013, 17:05

cat de bine arata!!!

RuxyRux 1

13.11.2013, 17:06

Arata grozav!

Bunica 1

13.11.2013, 17:13

Arata foarte bine!

babi5 1

13.11.2013, 18:28

Rocsi 1

13.11.2013, 20:25

MotanLaOale 1

13.11.2013, 22:30

diaconta 1

13.11.2013, 22:37

cu branza aia cu mucegai nu ma prea impac,dar cred ca-i buna asa cu sos

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 07:13

gustoasa conopida

_Alina_ 1

14.11.2013, 09:29

Foarte buna conopida. La noi nu ajunge niciodata in oala. Eu cu fii-miu o dam gata cruda in doi timpi si trei miscari.

OutSider03 1

07.06.2018, 19:55

Nu ar merge sosul acela cu telemea in loc de branza cu mucegai?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varză călită în vas Zepter