Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui

de diaconta in Salate, 3 Apr 2011 | 3287 vizualizari

 

Daca tot am luat pauza la bucatareala,m-am gandit sa fac o reteta lejera dar care totusi sa ne satisfaca gusturile pentru o zi primavarateca.

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • piept de pui
  • branza telemea
  • branza de vaca
  • cascaval
  • smantana
  • 3 oua
  • unt
  • marar,rozmarin
  • condimente
  • pesmet

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui:

Conopida se spala,se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand este fiarta se strecoara si se lasa sa se raceasca.


Branza de vaca se amesteca cu telemeaua razuita,2 linguri de smantana si marar.


Pieptul de pui se condimenteaza,se prajeste pe gratar si se presara cu rozmarin.


Se tapeteaza un vas de yena cu unt si pesmet.Se pune conopida,pieptul de pui si branza.Apoi iar conopida si branza.Ouale se bat cu doua linguri de smantana,se pun peste conopida,apoi se razuieste cascaval.Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute,pana se rumeneste deasupra.


Am servit cu salata de sfecla cu hrean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu trei feluri de branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

diaconta 1

10.04.2011, 10:56

Horia ,ma faci sa rosesc nu-i decat o banala conopida eu iti multumesc

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:08

Parca m-as muta la tine la masa

diaconta 1

16.04.2011, 18:31

Mihaela,eu te primesc cu mare drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Salată Cezar