Conopida la cuptor cu hribi si sfecla rosie

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2010 | 6183 vizualizari

COMENTARII (20)

Corinuta 1

07.10.2010, 19:02

Foarte buna conopida la cuptor, si eu am facut..............si cred c-o sa mai fac

diaconta 1

07.10.2010, 19:05

Asa-i Corina,e buna si poate fi gatita in multe feluri

kamy 1

07.10.2010, 19:27

dia...buna conopida...ii place si lui Florin mai ales sfecla...am mancat si noi azidaca sotul nu-i aici trebuie sa mancam si noi cu un barbat la masa...nu??? 5 f pt mancarica ta

diaconta 1

07.10.2010, 19:34

Multumesc Kamy faina poza

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 19:38

salata de sfecla rosie e preferata mea, conopida la fel iar lui George ii plac hribii........asa ca o portie te rog......................

diaconta 1

07.10.2010, 19:40

haideti la masa Medi,doar n-o sa mananc singura

kamy 1

07.10.2010, 19:56

ms diaesti supi pe mine de nu ma invitica mie mi-e foame tot timpul de cand ma....navighez pe aici

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 19:59

Dia , o iau si pe Gaby?................nu de alta da sa anime putin atmosfera

diaconta 1

07.10.2010, 20:03

Kamy,Medi,eu zic sa luati pe cine vreti voi si sa veniti cu totii punem de-o distractie mai ceva ca-n cafenea

kamy 1

07.10.2010, 20:09

da am auzit ca vine zapada peste noisi esti asa de departe,ca as fi venit cu Florin ...sotul e ocupat cu barul

diaconta 1

07.10.2010, 20:32

Kamy sa stii ca la noi e vreme buna,doar noaptea e rece...nu stau nici eu asa departe,doar unde se-agata harta-n cui

ela 1

07.10.2010, 20:37

pot sa vin si eu?da' il iau si pe Mircea (numai sa aflu unde sta )

diaconta 1

07.10.2010, 20:40

Bineinteles Ela eu primesc pe toata lumea cu mare drag

ela 1

07.10.2010, 20:45

atunci vin,dar stai sa angajez un detectiv sa afle unde sta Mircea,sa il aduc si pe el

diaconta 1

07.10.2010, 20:54

sigur ca da,nu poti sa vii fara Mircea sa vedem daca face fata in afara virtualului,cand nu-i "la butoane"

ela 1

07.10.2010, 20:58

cred ca rupe mancand pamantul daca trebuie sa ne infrunte pe toate

diaconta 1

07.10.2010, 21:07

sau....poate NU Ela

La Ancuta 1

07.10.2010, 23:32

DIANA B 1

08.10.2010, 09:43

Claudia , interesanta reteta ta si cred c-o voi pune in aplicare ... mai greu va fi cu hribii , ca-n zona mea deja nu mai sunt si nici nu m-am invrednicit sa pun la lada ... oare cu ce burete sa-i inlocuiesc ? va intreb pe voi , ca eu sunt bucataras incepator
5 furcute !

diaconta 1

08.10.2010, 21:06

@ Onesta si la noi au fost putine si scumpe ciupercile,dar sincer mie parca tot mai bine imi plac galbiorii,dar la congelator mi s-au parut ca se usuca prea tare,mai buni au fost pusi la borcan pentru iarna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sos de mustar si usturoi