Conservă de fasole (de post)

de botcrina in Conserve, 17 Dec 2012 | 11458 vizualizari

COMENTARII (22)

andreea_angelo 1

17.12.2012, 08:42

Merisor 1

17.12.2012, 08:47

yummy! Buna mai este asta!

portiadelumina 1

17.12.2012, 08:59

De folos la orice ceas. Când e gata pregătită şi bine pusă în cămară, repede te foloseşti de ea la repezeală.

botcrina 1

17.12.2012, 09:53

multumesc tuturor

botcrina 1

17.12.2012, 09:55

e buna, mai ales cand tinem post si nu mai stim ce sa gatim, o solutie rapida si consistenta, servita cu muraturi este nemaipomenita

diaconta 1

17.12.2012, 09:59

asa este,te scoate din impas cand esti in criza de timp

delia64 1

17.12.2012, 10:49

buna fasolica,te felicit harnicuto.

delia64 1

17.12.2012, 10:49

te invit la o cafea

Zamfira 1

17.12.2012, 11:21

Bunica 1

17.12.2012, 12:21

harnicuto!

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:15

ce-mi placeee

Lau 1

17.12.2012, 13:24

botcrina 1

17.12.2012, 14:13

multumesc dragilor, multumesc din suflet

delia64 1

17.12.2012, 14:49

posteaza si reteta cu pastai care mi-ai dat-o mie e ceva de o bunatate rara,iti bati copii nu alta

Alexandra Elena 1

17.12.2012, 14:52

cat de buna e

delia64 1

17.12.2012, 14:52

oricum este tarziu deja ca s-a copt fasolea ,dar pentru la anul,ar fi binevenita.

delia64 1

17.12.2012, 14:53

MonaMimi 1

17.12.2012, 17:39

MotanLaOale 1

17.12.2012, 19:16

botcrina 1

18.12.2012, 10:46

marcela1979 1

18.12.2012, 10:52

foarte buna reteta de retinut

botcrina 1

18.12.2012, 18:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorbe