Copanele de pui cu ciuperci umplute

de AnyCostescu in Pui, 26 Iun 2013 | 6634 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

26.06.2013, 15:02

Alina26 1

26.06.2013, 15:03

cat de bine araaattttaaa.....ufffaaa..!!!!

Lau 1

26.06.2013, 15:06

bunn

laura_n 1

26.06.2013, 15:08

Any, venim si noi )

- Andreea - 1

26.06.2013, 15:11

Delicioase

adry88 1

26.06.2013, 15:12

tare gustoase

diaconta 1

26.06.2013, 15:13

Any,astea's de dieta,asa-i?

babi5 1

26.06.2013, 15:15

laura_n 1

26.06.2013, 15:18

Dia ))

AnyCostescu 1

26.06.2013, 15:23

daa...dieta de ingrasare

Bunica 1

26.06.2013, 15:30

)))

ionela2682 1

26.06.2013, 16:14

Copanele vreau si eu!!

Merisor 1

26.06.2013, 16:35

Any, cam asa ceva am si eu azi in meniu

AnyCostescu 1

26.06.2013, 16:57

mersi dragilor

AnyCostescu 1

26.06.2013, 16:57

merisor ale mele is expirate

iry-gabriela 1

26.06.2013, 18:04

buna treaba ai facut

Rocsi 1

26.06.2013, 21:34

Un copanel sigur este al meu

AnyCostescu 1

27.06.2013, 09:21

este pt toata lumea fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui, cu ciuperci si usturoi