Copanele de pui cu ciuperci umplute

de AnyCostescu in Pui, 26 Iun 2013 | 4057 vizualizari

 

Sunt delicioase, si se topesc imediat:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Copanele de pui
  • 1 kg ciuperci cu palaria mai mare
  • ardei gras
  • morcov
  • ceapa
  • usturoi
  • cremwusti
  • cascaval
  • sare,piper,busuioc uscat
  • condiment special pt pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu ciuperci umplute:

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin.


Ciupercile le spalam si le indepartam coditele..


Intr-o cratita cu putin ulei punem cozile de ciuperci, ceapa, ardei, morcov si cremwustii ,toate tocate marunt si le calim impreuna.Punem sare, piper,busuioc uscat si o cana din zeama in care au fiert copanelele.


Lasam sa fiarba totul pana legumele sunt bine patrunse si scade tot lichidul.


lasam sa se raceasca putin .


Luam fiecare palarie de ciuperca si umplem cu aceasta compozitie.Deasupra punem cascaval taiat cu economul (sau razuit) si dam la cuptor..


Eu am pus si copanelele si ciupercile in aceeasi tava.


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

26.06.2013, 18:04

buna treaba ai facut

Rocsi 1

26.06.2013, 21:34

Un copanel sigur este al meu

AnyCostescu 1

27.06.2013, 09:21

este pt toata lumea fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei