Pui Shanghai

de Miha in Pui, 21 Iun 2009 | 13583 vizualizari

 

by Lena

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 100 g susan
  • 5 catei usturoi
  • sare,piper,cimbru
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi.Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor.Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore,sa se intrepatrunda bine aromele.


Faina o turnam peste carne si agitam bine,astfel incat toate bucatile de carne sa fie bine acoperite.


Fiecare bucatica de carne se trece prin ouale batute bine cu un praf de sare.


Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.


Se prajesc in ulei bine incins,la foc moderat.Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe un prosop absorbant.


Au fost atat de buni,incat n-am mai avut nevoie de garnitura.Am papat simpli,cu paine proaspata si salata de rosii. ;)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

22.06.2009, 15:48

Dany,spor la treaba! Is buni,buni si crocanti...

ala_oancea 1

25.06.2009, 08:59

Trecuti printr-un sos de usturoi inainte sa ajunga in gura

Miha 1

25.06.2009, 12:36

Buna idee Ala!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac si pui