Corabioare

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 lamai potrivite
  • 2 conserve de ton in ulei sau apa
  • 4 firicele de ceapa verde
  • 1/2 conserva de porumb
  • 4 linguri cu maioneza
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Se spala lamaile si se taie in doua pe lungime. Li se scoate miezul.

Conservele se scurg de ulei sau apa, si se amesteca cu ceapa taiata marunt, boabele de porumb si maioneza.

Cu salata obtinuta se umplu jumatatile de lamaie si se decoreaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Bunica 1

12.10.2010, 20:03

Wow, ce buneeee!

corina241 1

19.10.2010, 14:41

am facut si eu corabioarele si ne-au placut fff mult!!!!

madi_marin 1

19.10.2010, 16:33

corina241....ma bucur ca v-au palcut....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu ton