Corabioare cu salata de ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 2400 vizualizari

 

Drept corabioare am folosit doua variante:lamai si ardei rosu gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton bucati  in ulei
  • o mana de orez
  • o mana de masline feliate
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru corabioare:
  • 3 lamai
  • 3 ardei grasi rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu salata de ton:

Fierbem orezul in apa cu sare, il spalam sub jet de apa rece ,il lasam la scurs si apoi il asezam intr-o salatiera.Adaugam bucatile de peste scurse de ulei, ardeiul gras taiat cubulete , maslinele taiate si semintele de susan rumenite usor(eu le-am rumenit in cuptorul cu microunde).Amestecam usor .


Asezonam salata cu un sos vinegreta preparat din ulei de masline, zeama de lamaie , sare si piper si umplem cu aceasta salata ardeiul gras curatat si taiat pe lungime si lamaile scobite de continut.


Va doresc pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu salata de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:45

Multumesc,Maria-Claudia...........

Bunica 1

15.09.2010, 14:30

Eu vreau o corabie galbena ! Dar cred ca n-a mai ramas ..........Mediiiii........, se adude un fosnet pe la fereastra ......sa fie oare corabia ?

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:32

Buni, nu ai vrea sa plecam intr-o croaziera cu corabia?..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Baghete picante din foietaj