Corabioare cu salata de ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 2623 vizualizari

 

Drept corabioare am folosit doua variante:lamai si ardei rosu gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton bucati  in ulei
  • o mana de orez
  • o mana de masline feliate
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru corabioare:
  • 3 lamai
  • 3 ardei grasi rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu salata de ton:

Fierbem orezul in apa cu sare, il spalam sub jet de apa rece ,il lasam la scurs si apoi il asezam intr-o salatiera.Adaugam bucatile de peste scurse de ulei, ardeiul gras taiat cubulete , maslinele taiate si semintele de susan rumenite usor(eu le-am rumenit in cuptorul cu microunde).Amestecam usor .


Asezonam salata cu un sos vinegreta preparat din ulei de masline, zeama de lamaie , sare si piper si umplem cu aceasta salata ardeiul gras curatat si taiat pe lungime si lamaile scobite de continut.


Va doresc pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu salata de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:45

Multumesc,Maria-Claudia...........

Bunica 1

15.09.2010, 14:30

Eu vreau o corabie galbena ! Dar cred ca n-a mai ramas ..........Mediiiii........, se adude un fosnet pe la fereastra ......sa fie oare corabia ?

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:32

Buni, nu ai vrea sa plecam intr-o croaziera cu corabia?..................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Cheese Truffles - Bile de branza