Cornulete

de Ana_Maria269 in Dulciuri, 13 Ian 2012 | 18692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 1 ou
  • 150 g de zahar
  • 400-500 g de faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g de apa rece
  • 300 g de rahat( sau marmelada)
  • 2 linguri de otet
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Se freaca oul cu zaharul spuma. Se adauga untura la temperatura camerei, praful de copt stins in doua linguri de otet si 100 g de apa rece. Se adauga faina, se framanta si se da pentru o ora la frigider. Se rup bucati din aluat si se intind in forma de disc de marimea unei farfurii. Se taie in 8-10 sectoare de disc egale. Se pune cate o bucatica de rahat si se ruleaza de la partea mare la cea mica. Se pun la cuptor 15-20 de minute. Cat sunt calde se tavalesc prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nucă şi vanilie