Bomboane Raffaello cu stafide

de - TABITA - in Dulciuri, 27 Oct 2013 | 25979 vizualizari

 

Bomboanele Raffaello sunt printre preferatele mele. Sunt delicioase. Inspiratie: r3nat02006 >:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g zahar
  • 100 g stafide
  • esenta rom
  • 200 g nuca de cocos rasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello cu stafide:

Stafidele se pun in apa cu esenta de rom si se lasa cateva minute, apoi se scurg bine.



Laptele praf se amesteca cu untul si esenta de vanilie, obtinandu-se o compozitie omogena.



Se adauga apoi zaharul si 50 g nuca de cocos si se amesteca energic in continuare.



Se formeaza bilute, iar in mijloc se pun 2-3 stafide. Apoi se tavalesc prin nuca de cocos.



Bomboanele se tin la frigider pentru cateva ore inainte de servire.



Se pastreaza bine daca sunt tinute in frigider.

 

TIPS-URI

1

Stafidele se pot inlocui cu alune, arahide sau migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

gio 1

29.10.2013, 20:39

- TABITA - 1

30.10.2013, 09:57

Gio

monik80 1

19.03.2015, 15:50

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort cu lapte cocos si bomboane Raffaello