Strudele cu branza dulce

de Gherca Daniela in Dulciuri, 4 Sep 2014 | 869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • un ou
  • 3 linguri otet
  • 4 linguri de ulei
  • o ceasca (potrivita) de apa calduta
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • + 100g unt ( la temperatura camerei)
  • Pentru umplutura:
  • 250g - 300g branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • 2 oua
  • un plic zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu branza dulce:

Pentru aluat, batem oul cu praful de sare, punem otetul, uleiul si faina cat cuprinde pana formam un aluat nelipicios. Intindem bine aluatul pe masa de lucru si ungem cu unt toata suprafata apoi rulam si dam la frigider pentru o jumatate de ora.


Intre timp facem umplutura: branza de vaci o sfaramam si ii punem un praf de sare, punem si ouale, zaharul si vanilia apoi amestecam bine pana incorporam totul bine.


Aluatul il scoatem din frigider si il taiem in 4. Fiecare bucata o intindem in foi subtiri si punem umplutura, apoi rulam.


Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

 

TIPS-URI

1

In branza puteti pune stafide inmuiate in apa cu rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.09.2014, 22:10

Un aluat ce-l poti folosi la multe placinte!

Gherca Daniela 1

05.09.2014, 10:43

Asa e Bunica, si foarte simplu de facut!

Rocsi 1

05.09.2014, 19:56

Ce bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza si visine