Cornulete cu cas

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 3124 vizualizari

 

Merg de minune ca si gustare aceste cornulete cu cas ....

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 500g faina
  • 1 ou
  • 5 lg ulei de masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lgt sare
  • apa calduta cat cuprinde
  • Pt. umplutura:
  • 300g cas de vaca
  • 2 ciuperci mari
  • 1 lg unt
  • sare, piper
  • oregano
  • suc de rosii
  • seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu cas:

Preparare cornulete cu cas:

Se face un aluat din ingredientele pentru blat si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intre timp, ciupercile se curata si se taie felii si se soteaza in unt. Casul se taie cubulete mici.

Pe masa infainata, se intinde aluatul in foaie potrivit de subtire si se taie in patratele. Se pun pe fiecare patratel cate doua felii de ciuperci, cubulete de cas, se presara deasupra sare, piper si oregano. Se suprapun doua colturi, se lipesc bine si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cornuletele cu sosul de rosii si se presara deasupra semintele de floarea soarelui. 

Se dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii deasupra.

Cornuletele cu cas se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se poate folosi pt. blat si aluat de foietaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel si cas