Cornulete cu cas

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 3914 vizualizari

 

Merg de minune ca si gustare aceste cornulete cu cas ....

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 500g faina
  • 1 ou
  • 5 lg ulei de masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lgt sare
  • apa calduta cat cuprinde
  • Pt. umplutura:
  • 300g cas de vaca
  • 2 ciuperci mari
  • 1 lg unt
  • sare, piper
  • oregano
  • suc de rosii
  • seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu cas:

Preparare cornulete cu cas:

Se face un aluat din ingredientele pentru blat si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intre timp, ciupercile se curata si se taie felii si se soteaza in unt. Casul se taie cubulete mici.

Pe masa infainata, se intinde aluatul in foaie potrivit de subtire si se taie in patratele. Se pun pe fiecare patratel cate doua felii de ciuperci, cubulete de cas, se presara deasupra sare, piper si oregano. Se suprapun doua colturi, se lipesc bine si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cornuletele cu sosul de rosii si se presara deasupra semintele de floarea soarelui. 

Se dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii deasupra.

Cornuletele cu cas se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se poate folosi pt. blat si aluat de foietaj

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor