Cornulete cu ciocolata

de laylalala in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 6117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat
  • 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
  • zahar candel
  • Pentru umplutura
  • 120 gr caramele, sfaramitate
  • 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti
  • 120 gr bomboane Kinder
  • 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
  • 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.


Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

susu 1

09.06.2010, 16:17

Arata bine frate dar faci la dulciuri de m-ai terminat. Cati mebri sunt in familie?

laylalala 1

10.06.2010, 17:54

suntem 4 in familie, dar eu fac dulciuri si pentru alte persone dragi deoarece imi place sa le vad zambetul pe buze cand le daruiesc asa ceva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert melci cu ciocolata