Cornulete cu unt de arahide

de Bunica in Mancaruri de post, 13 Mar 2015 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g. unt de arahide
  • 200 g. zahar
  • 100 ml. vin alb
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 20 g. drojdie proaspata
  • 400 g. faina
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu unt de arahide:

Ia o lingura zahar si freaca drojdia cu ea.

Mixeaza zaharul cu untul de arahide.


Adauga vinul,vanilia ,drojdia si jumatate din cantitatea de faina.


Intreaga compozitie o pui intr-un vas de framantat.


Framanta bine adaugand si cealalta jumatate de faina.


Lasa aluatul 15 minute sa se odihneasca.


Intre timp taie rahatul in fasii .


Intinde foaie din aluat de jumatate centimetru grosime si tai-o patratele.


Pune cate o bucata de rahat si ruleaza .


Tapeteaza otava aragazului cu hartie de copt.


Pune cornuletele in tava.


Da tava la cuptorul incins la 160 grade pana cand cornuletele se auresc usor pe margini.


Scoate tava din cuptor si pudreaza cornuletele cat sunt calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

14.03.2015, 20:15

Ooo, ce aromate!

Bunica 1

15.03.2015, 13:09

Sunt foarte bune!

mirela0911 1

26.03.2015, 11:48

Cred ca-s grozave cu unt de arahide!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine