Cornuri cu Nesquik

de Lau in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 2546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare rasa
  • 2 linguri de miere pline
  • 250 ml lapte
  • 500 g faina
  • 30 g unt
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu Nesquik:

Se face maiaua din drojdie si putina apa minerala, un pic de sare si 1 lingurita rasa de zahar. Se acopera si se lasa 15 minute. Incepem sa amestecam toate ingredientele, la inceput amestecam cu lingura. Adaugam maiua si framantam cu mana daca mai este nevoie se mai aduaga faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa. Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora

Luam cate o bucata de aluat si o intindem in foaie dreptunghiulara. Adaugam Nesquik, rulam si asezam in tava unsa cu ulei. Le ungem cu galbenusul de ou batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MIUTA 1

17.10.2011, 18:07

Sylvia 1

01.11.2011, 13:21

imi place f mult !!!

Lau 1

12.03.2012, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori