Cornuri cu Nesquik

de Lau in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 1554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare rasa
  • 2 linguri de miere pline
  • 250 ml lapte
  • 500 g faina
  • 30 g unt
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu Nesquik:

Se face maiaua din drojdie si putina apa minerala, un pic de sare si 1 lingurita rasa de zahar. Se acopera si se lasa 15 minute. Incepem sa amestecam toate ingredientele, la inceput amestecam cu lingura. Adaugam maiua si framantam cu mana daca mai este nevoie se mai aduaga faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa. Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora


Luam cate o bucata de aluat si o intindem in foaie dreptunghiulara. Adaugam Nesquik, rulam si asezam in tava unsa cu ulei. Le ungem cu galbenusul de ou batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MIUTA 1

17.10.2011, 18:07

Sylvia 1

01.11.2011, 13:21

imi place f mult !!!

Lau 1

12.03.2012, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu Nutella