Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

de Panacris in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 7468 vizualizari

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:43

de fapt n-ai priceput nimic odata ce am adus o remarca argumentata de 3 puncte si totusi ai continuat discutia....
retine ca nu vin niciodata cu o critica fara a argumenta
cand nu am "dovezi"tac din gura

babi5 1

20.06.2014, 19:45

Panacris dar de la Babi de ce nu ai savurat? bune oricum nu am mai mincat pasta de macies de cind eram copil munca mea era sa trec prin sita macesile fierte

MOKUSKA 1

20.06.2014, 19:50

30 min la cald cu galbenus,30 la rece cu albus

MotanLaOale 1

20.06.2014, 19:56

mamaieelena 1

20.06.2014, 19:59

Panacris 1

20.06.2014, 20:50

Babi drag, dacă menționam că m-am inspirat, nu îmi mai luam papara de la Gaby

tanyapatap 1

20.06.2014, 21:38

Rocsi 1

20.06.2014, 21:39

Grozav de bune

reisnaor_2006 1

21.06.2014, 12:06

Micutza Luana 1

21.06.2014, 13:01

super bune

Panacris 1

22.06.2014, 18:23

Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri, deasemenea pentru critici

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri de Bratislava