Cornuri cu sos de fructe de padure

de Rocsi in Dulciuri, 3 Apr 2013 | 5324 vizualizari

COMENTARII (50)

Rocsi 1

04.04.2013, 22:03

Vladimir

Rocsi 1

04.04.2013, 22:04

Multumesc Lau

Rocsi 1

04.04.2013, 22:04

Dea sa stii ca ti-am pregatit pentru dimi

Rocsi 1

04.04.2013, 22:04

Multumesc Daria

Rocsi 1

04.04.2013, 22:05

Melinda iti multumesc

Rocsi 1

04.04.2013, 22:05

Bunica sper ca le-ai primit

Rocsi 1

04.04.2013, 22:05

Alba-Zori

Rocsi 1

04.04.2013, 22:06

Multumesc Alexa

Rocsi 1

04.04.2013, 22:06

Loredana sper ca ai servit

Rocsi 1

04.04.2013, 22:06

Multumesc mult Adriana

Rocsi 1

04.04.2013, 22:06

Simona iti multumesc

Rocsi 1

04.04.2013, 22:07

Dey multumesc

Rocsi 1

04.04.2013, 22:07

Ruxy multumesc mult

Rocsi 1

04.04.2013, 22:07

Multumesc Joly

Rocsi 1

04.04.2013, 22:07

Asa este Gabriela

Rocsi 1

04.04.2013, 22:07

Geanina

Rocsi 1

04.04.2013, 22:08

Alina si pe mine m-a incantat umplutura.Ies atat de bune

Rocsi 1

04.04.2013, 22:08

Anamaria

Rocsi 1

04.04.2013, 22:08

Alina cu drag te servesc

Rocsi 1

04.04.2013, 22:09

Dia ce ma bucur ca ti-am nimerit gusturile

Rocsi 1

04.04.2013, 22:09

Multumesc mult Diana

Rocsi 1

04.04.2013, 22:09

Multumesc Laurici..banuiesc ca stii ca nu mai sunt chiar toate

Rocsi 1

04.04.2013, 22:09

Mena ti-am pus deoparte

CookieMonster 1

08.04.2013, 10:17

ma termina fructele de padure

Rocsi 1

08.04.2013, 10:45

Si mie imi plac mult Cookie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase