Cornuri din aluat dospit cu branza de vaca

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Sep 2013 | 7643 vizualizari

COMENTARII (43)

Miha 1

13.09.2013, 10:16

eu am sa zic asa "nu vreau" si tu atunci o sa-mi spui...hai tu, ia macar unul... Merge?

adry88 1

13.09.2013, 10:29

delicioase

Rocsi 1

13.09.2013, 10:44

Ma uitam la bucatica de corn rupta cat este de pufoasa. O sa le incerc si eu cu siguranta

nilgun 1

13.09.2013, 10:45

delicioase

Ina 1

13.09.2013, 11:02

Nu stiu de unde pana unde, dar eu am citit "vaca dospita" ))

La Ancuta 1

13.09.2013, 14:20

Nici la noi nu cred ca ramaneau, ca prea mult ne place aluatul dospit

laura_n 1

13.09.2013, 14:27

aaa, ce fain, cu branza in aluat. salvez si eu reteta sa ii fac teroristului

Lau 1

13.09.2013, 15:41

gustoase

Alexandra Elena 1

13.09.2013, 16:19

Corinuta 1

13.09.2013, 18:31

Bun, deci iti dai seama ca trebui sa ma duc sa-mi fac, ca-mi plac dospitele de numa, am branza in frigider si nu stiam ce sa fac cu ea! Ce prietena esti tu care imi dai de lucru?

MonaMimi 1

13.09.2013, 19:18

Lavinia 1

13.09.2013, 19:59

Cat de frumoase si pufoase sunt Favorite

mirela0911 1

13.09.2013, 21:16

excelente sunt ...... ca tot incepe scoala!

Lia_ 1

13.09.2013, 22:44

esti tare priceputa la aluaturi si nu numai

se vede ca le faci cu dragoste

RuxyRux 1

13.09.2013, 23:11

Ma inscriu si eu ca tare-mi mai plac! Arata minunat!

Angelina_Elena 1

18.09.2013, 23:30

Foarte bune si frumoase!

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 10:14

minunate

Raluca57 1

20.01.2014, 15:13

Intr-adevar vedeta acest aluat. O bunatate!! am facut si dupa modelul din http://www.bucataras.ro/retete/colac-cu-praline-de-ciocolata-52337.html, dar umplute unele cu gem si unele cu crema de vanilie. Ne declaram fani!!!! Raluca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede (de post)