Cornuri sărate,cu brânză

de diaconta in Piine, 22 Feb 2015 | 4894 vizualizari

COMENTARII (38)

Bunica 1

22.02.2015, 10:53

Minunate pentru micul dejun!

botcrina 1

22.02.2015, 10:57

Arata foarte bine!

MotanLaOale 1

22.02.2015, 10:58

bune bune

Ina 1

22.02.2015, 11:02

Ce bune

mirela0911 1

22.02.2015, 11:04

Minunate!

simona72 1

22.02.2015, 11:04

Aluatul este amestecat cu branza?? Eu asa inteleg...si ce fain le-ai impachetat!!

diaconta 1

22.02.2015, 11:11

Simona,da,branza se pune in aluat,adica se framanta in aluat.
Meryem le-a impachetat mult mai frumos,o sa pun un link de la ea.
Eu nu am asa indemanare.

diaconta 1

22.02.2015, 11:20

Simona,nu am stiut sa le pun altfel ))))
Cred ca ea le-a intins cu ulei nu cu faina

simona72 1

22.02.2015, 11:35

am inteles...ea a pus din aproape in aproape poze. Mi s-a parut mai greu dar daca intelegi cum se face si dupa cateva incercari cred ca merge E faina reteta Dia si le voi incerca si eu

simona72 1

22.02.2015, 11:38

Daca aluatul contine mai mult unt sau ulei, adica mai mult de 3-4 linuri, atunci nu este nevoie nici de faina nici de ulei. Aluatul nu se lipeste...

Mitinita 1

22.02.2015, 11:41

ce bunaciuni

diaconta 1

22.02.2015, 11:52

Simona,pana la urma cred ca se pot impacheta oricum,nu cred ca rezultatul e altul.
Luminita le-a pus si pasta de masline,mie nu-mi plac maslinele

Adele 1

22.02.2015, 11:59

Siperbe

Valclaudia 1

22.02.2015, 11:59

ma tenteaza si pe mine, le-am trecut la favorite

Merisor 1

22.02.2015, 12:49

Ce-mi place cum ti-au iesit!

Aurelia 07_07 1

22.02.2015, 13:21

Ce fain au iesit !

Cris2711 1

22.02.2015, 13:34

Andra_Constantinescu 1

22.02.2015, 14:37

Bune!

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:39

ce pufoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Painici umplute cu branza si ciuperci